Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Just free gluténmentes házi kenyér lisztkeverék cirokkal 1000 g
3.290 Ft (2.788 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Just free gluténmentes házi kenyér lisztkeverék cirokkal 1000 g

3.290 Ft (2.788 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Összetevők: tápióka keményítő, barna rizsliszt, kölesliszt, cirok liszt (15%), útifű maghéj liszt

Glutén-, tej-, tojás-, szója-, kukorica mentes, vegán, lisztkezelőszer és adalékanyag mentes lisztkeverék. A keverékből finom, kellemes ízű, barna színű kenyeret készíthetünk, amely több napig puha marad. Kenyereken kívül zsemlét, kiflit, pitát és tortilla lapot is egyszerűen süthetünk belőle. Rostban gazdag, lassan felszívódó szénhidrát forrás.

Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.

Just free házi kenyér cirokkal lisztkeverékből készült receptekért kattints IDE!

⬇️ Bővebben (allergén információ, tápérték, kenyér recept) ⬇️

Átlagos értékelés: (10)

Vélemények

5.00
10 értékelés
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2025. 04. 14. -
2025. 04. 10. -
Igazolt vásárlás
Nagyon szereti a család!
Nagyon könnyű vele dolgozni, finom, egészséges, a vércukorszint és inzulinszint barátja!
2025. 03. 20. -
Ahhh… nem találok szavakat… brutál finom!!!!!!! Ezt úgy mondom, hogy édesanyám hatalmas házi kenyér készítő. De nekem attól is finomabb. Köszönöm Erika!!!!!!
2025. 02. 11. -
Fantasztikus mellékízmentes kenyerek készülnek a lisztből. Hiánypótló a gluténmentes termékek között. Csak ajánlani tudom.
2025. 02. 02. -
Igazolt vásárlás
Nagyon könnyű dolgozni a liszttel és isteni finom a végeredmény. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Semmi mellék íz. Biztosan rendelni fogok legközelebb is . Erika segítőkész és bátran kérdezzétek. Első osztályú liszt. Köszönöm
2025. 01. 30. -
Azt hiszem megtaláltam a tökéletes lisztkeveréket kenyerekhez. Kívül ropogós, belül puha és nagyon finom. A tésztával pedig könnyű dolgozni. Első alkalommal amikor sütöttem nem bírtunk várni amíg kihűl és még langyosan megkóstoltuk majd később még aznap este apukámmal 1 adag kenyeret teljesen elfogyasztottunk.
2025. 01. 20. -
Nagyon finom lett a kenyerem. Könnyű vele dolgozni. Puha a belseje, és kívül pedig jó ropogós. Fagyasztás után sem esik szét. Szívből ajánlom!
2024. 12. 30. -
Igazolt vásárlás
Ebből a lisztből készítem a kenyrem foszátmentes sütőporral. Kőnnyű vele dolgozni. Az ajánlott tárolás szerint három napig valóban friss és puha marad. Fagyasztottam már le belőle, olvasztás után is ugyan olyan az élmény, mint a frissen sütött kenyéré. Örülök hogy ráakadtam erre a webshopra szeretettel ajánlom mindenkinek!❤️
2024. 12. 22. -
Fantasztikus az állaga is és az íze is, a lányomnak és férjemnek is ízlik, pedig ők válogatósak. Örülök, hogy végre van egy olyan lisztkeverék, ami nem csak egészséges, de finom is
2024. 12. 18. -
Nagyon finom ízletes kenyeret készítettem. Belül puha, kívül ropogós! A tésztával nagyon könnyű dolgozni.Ajánlom! :)

Leírás

Allergén információ:

A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

A LISZTKEVERÉK TÁPÉRTÉK TARTALMA:

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1518 kJ / 358 kcal
Zsír 1,7 g
-amelyből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrát 78 g
-amelyből cukrok <0,5 g
Rost 5,8 g
Fehérje 5,3 g
0,03 g

.

BARNA KENYÉR RECEPT (530 GRAMMOS)

.

HOZZÁVALÓK:

300 g just free házi kenyér lisztkeverék cirokkal

3 g só

5 g porélesztő

10 g almaecet

10 g olaj

280 g víz (langyos)

10 g rizsszirup vagy méz opcionálisan (ettől levegősebb és puhább lesz a kenyér)

.

ELKÉSZÍTÉS:

A lisztkeveréket keverjük össze a sóval és az élesztővel.

A nedves hozzávalókat keverjük össze, majd öntsük a lisztes keverékhez.

Egy kanállal keverjük a tésztát, amíg rugalmas nem lesz, majd letakarva pihentessük 10 percig.

Enyhén lisztezett felületen gyúrjuk át, formázzuk meg feszesre.

Letakarva 40-60 percig kelesztjük, majd 3 helyen enyhén bevágjuk a felületét.

Sütés előtt olajjal lekenjük. 210 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük.

Csak akkor szeleteljük, ha teljesen kihűlt.

A receptben leírt kenyeret élesztő nélkül, 10 g sütőporral is elkészíthetjük.

Ebben az esetben keleszteni a tésztát, hanem formázás után a tetejét azonnal bevágjuk, olajjal lekenjük és 195 fokon 45 percig sütjük.

Szintén kihűlés után szeleteljük. Ha el akarjuk kerülni a mellékízt, foszfátmentes sütőport használjunk.

.

Just free házi kenyér cirokkal lisztkeverékből készült receptekért kattints IDE!

További receptekért kattints ide!